Kávés-csokis Brownie

A tésztához
125 g cukor (vagy enn megfelelő édesítőszer pl. 8 süssina 2 ek meleg tejben feloldva)
60 g cukrozatlan kakaópor
75 g finomliszt (finom, liszt érzékenyeknek darált mandula)
1 kk sütőpor
2 db tojás
150 g vaj (olvasztott, vagy margarin, lehet 1/2 olívaolaj is)
50 g dió (vágott)
A mázhoz
200 g étcsokoládé
3 ek kávé (erős)

1. A kakaót, a cukrot (vagy édesítőt), a sütőport és lisztet keverjük össze. Egy evőkanállal tejjel verjük fel a tojásokat.
2. A két keveréket dolgozzuk össze, és keverjük bele a többi hozzávalót is.
3. Ezután a tésztát a sütőpapírral kibélelt tepsibe töltjükm, majd 30 percig sütjük. Hőfok: 180 celsius. Alul-felül sütés.
4. A kávéval felolvasztott étcsokit a kihűlt tészta tetejére simítjuk.

9) Kávés-csokis Brownie

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .