Egétett kávés mandula

200 g     Manduka, egész, nem hámozott
6 evőkanál barnazukor
2 evőkanál Amaretto
1 teáskanál kávépor, instant
1/2 teáskanál őrölt Kardamom.

1. A cukrot, instant kávét, és kardamomot egy rozsdamentes acéllábosban összekeverjük. Az Amoretto-t hozzáadjuk és elkeverjük.Felmelegítjük, amíg az egész elkezd főni, majd mandulát adunk hozzá, és jól megkeverjük, míg minden mandulát befedi. Hőmérsékletet csökkentjük, így nem ég le minden. Lassan kell keverni, amíg a nedvesség el nem gőzölög, és a mandulák nincsenek teljesen beborítva.
2. Ezután a mandulákat porcelántányérra kell rakni, és azonnal egy kanállal egymástól elválasztani, így nem ragadnak össze. Miután kihűlt, azonnal fogyasztható.

5) Egétett kávés mandula

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .