150 ml Tej
2 teáskanál oldodó kávépor
100 g puha vaj
2 tojás
200 g cukor
3 evőkanál kakaópor
175 g liszt
2 TL sütőpor
1. Tejet, kávét és vajat (keverék 1) egy lábosban felmelegítjük amíg a zsír megolvad, majd kivesszük a sütőből.
2. Tojást és cukrot (keverék 2) habosra verjük.
3. Kakaót, lisztet és sütőport (keverék 3) összekeverjük.
4. Az egyes és hármas keveréket felváltva keverjük a kettessel.
5. A tésztát koszorúformába (kb 1,5 liter tartalom) töltjük és előmelegített sütőben kb. 50 percig sütjük.
6. Gáztűzhely 2. fokozat, hőlégfúvás, és 155 Celsius fok. Szilikonforma használata esetén a sütési idő kb. 35 perc.
A süti mélyfagyasztva 3 hónapig is eláll.